Dela sidan på sociala medier

Nu är Sommarskola 2017 i full gång!

Vill du vara med på någon aktivitetet? Det finns platser kvar, se tiderna nedan.

Tider

Årskurs 6-9 och IM

9.00-14.00 Studier, inklusive lunch

14.00-14.30  Mellanmål

14.30 -17.00 Fritidsaktiviteter (förteckning längst ned på sidan)

OBS! Mellan 26-29 juni håller vi till i Högskolan Dalarnas lokaler (på grund av Dalecarlia Cup). Du som vill kan gå till Hagagymnasiets skolgård på morgonen, så hämtar vi upp dig där och går gemensamt till högskolan.

Årskurs 4-5

09.15 Samling på Hagagymnasiets skolgård

09.30-12.30   Fritidsaktiviteter (förteckning längst ned på sidan) som avslutas med lunch

OBS! Mellan 26-29 juni håller vi till i Högskolan Dalarnas lokaler (på grund av Dalecarlia Cup). Du som vill kan gå till Hagagymnasiets skolgård på morgonen, så hämtar vi upp dig där och går gemensamt till högskolan.

Information om Sommarkolan

I sommar arrangerar Borlänge kommun årets sommarskola. Vi ser fram emot sex intensiva veckor tillsammans med elever som ges möjlighet att läsa in betyg som inte blev godkänt eller öka sina kunskaper inför nästa läsår. Sommarskola 2017 genomförs på Hagagymnasiet mellan den 19 juni - 30 juli. Sommarskolan är kostnadsfri och frivillig, däremot är närvaron obligatorisk för anmälda elever.

Sommarskolan riktar sig till elever som

Elever på Introduktionsprogrammet och i årskurs 6-9 erbjuds att läsa

De lärarledda studierna sker mellan 09.00-14.00, inklusive lunch. Utöver dessa ämnen ger vi också eleverna möjlighet att lära sig simma i Maserhallen. Självklart är alla välkomna att delta i fritidsaktiviteter på eftermiddagar mellan 14.30-17.00.

Elever i årskurs 4-5 erbjuds

Anmälan

OBS! Sista anmälningsdag var den 2 maj. Sen anmälan kan göras till mail: sommarskola@borlange.se.

Mer information

Behöver du veta mer redan nu är du välkommen att höra av dig till Bitte Söderlind (rektor, OPG) via e-post: sommarskola@borlange.se.

Observera att skolskjuts inte gäller för sommarskolan, eftersom sommarskolan är frivillig och inte är inom ramen för skolplikten.

Stort och varmt tack till alla som bidrar!

Borlänge kommun vill tacka våra samarbetspartners, tillsammans skapar vi nya förutsättningar och härliga upplevelser för Borlänges barn och unga!


Sidan senast uppdaterad