Borlänge kommun
Anna Carin Johansson
Telefon: 0243-736 93, 072-502 56 84

Press- och informationsmaterial

Här hittar du pressmeddelanden, bilder och övrigt informationsmaterial.

Kontakt:

Service- och kommunikationschef
Anna Carin Johansson
anna-carin.johansson@borlange.se
0243-736 93, 072-502 56 84

Pressmeddelanden

• Politiker från Zimbabwe jobbskuggar kommunalråd

Under två dagar kommer två zimbabwiska politiker att följa Mari Jonssons (S) vardag som kommunalråd i Borlänge kommun.

• Galaxen kan bli nytt kulturhus

Borlänge kommun ser nu över möjligheterna att köpa Galaxen, för att kunna skapa ett framtida kulturhus där.

• Ministrar besöker Tjärnaängskolan

Mikael Damberg, närings- och innovationsminister, Morgan Johansson, justitie- och inrikesminister samt Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning besöker Borlänge kommun och Tjärnaängskolan. Besöket är en del i regeringens satsning på välfärdsmiljarderna och nu vill de se hur pengarna används i Borlänge.

• Tävling om nytt bostadsområde i Ornäs hamn

Nu bjuder Borlänge kommun in exploatörer till en markanvisningstävling med start den 10 september.

• Ibrahim Baylan besöker Borlänge

Samordnings- och energiministern Ibrahim Baylan (S) besöker Borlänge onsdag den 23 augusti. Temat för dagen är svenska modellen ska utvecklas, inte avvecklas.

Sidan senast uppdaterad