Borlänge kommuns logotyp

Tillbaka till förskoleläraryrket

Vi har bestämt oss. Vi tänker bli bland de bästa i landet på att rekrytera och behålla förskollärare. En viktig del i det arbetet är att försöka locka tillbaka dig och andra som just nu arbetar utanför förskolan. Din kompetens behövs mer än någonsin och vi hoppas kunna bidra till att du hittar glädjen, motivationen och lockelsen med förskolläraryrket igen.

Tillsammans med Högskolan Dalarna satsar Borlänge kommun och andra dalakommuner nu på att erbjuda dig med förskolelärarexamen en förmånlig och stimulerande väg tillbaka till förskoleläraryrket. Möjligen kan det vara så att du känner dig lite ringrostig, en inspirerande och utvecklande repetitionskurs på högskolan ingår därför i din anställning under den första terminen.

Erbjudandet i korthet

  • Du får en 100 % anställning som förskollärare i Borlänge kommun
  • Under första terminen ingår 20 % studier på Högskolan Dalarna i din arbetstid
  • Kursen på högskolan ger 7,5 poäng

Om tjänsten

Du arbetar som lärare 80% på en av Borlänges förskolor och studerar 20% under den första terminen, alternativt under sex månader. Så långt det är möjligt matchas dina förkunskaper och förutsättningar med de behov som finns i våra förskolor. Vi tar tacksamt emot önskemål från dig, så att lösningen blir den bästa möjliga.

Ansökan

Du ansöker både till Borlänge kommun och till Högskolan Dalarna.
Sista datum Högskolan Dalarna:

Sista datum Borlänge kommun:

Kontakt

Om du har frågor om det här erbjudandet, är du välkommen att kontakta: