Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Bullermyren

Välkommen till dagbarnvårdargrupperna på Bullermyren!

Myrstacken

Myrstacken är ett av två kollektiv på Bullermyren och består av tre sammanslagna lägenheter. Läget är centralt med närhet till ett naturområde och många attraktiva lekplatser. Varje helgfri måndag till fredag har vi vid behov öppet mellan klockan 06:00 och 22:00.

Vi har aktiviteter som exempelvis biblioteksbesök med sagostund,  teater, pulkaåkning och skogsutflykter. Vi vistas mycket ute och äter även lunch och mellanmål ute när väder och vind tillåter. Både den fria och den planerade leken ges stort utrymme i vår verksamhet. Vid vissa aktiviteter delas barnen i mindre grupper.

Myran

Myran är det andra kollektivet på Bullermyren. Liksom övrig pedagogisk omsorg är Myran ett alternativ till förskolan där vi bygger pedagogiken runt vardassituationer. Med våra små barngrupper har vi möjlighet att verkligen se varje individs behov. Vårt koncept är att barnen i en hemlik miljö får möjlighet att utvecklas och förberedas inför skolan.

Vi följer förskolans läroplan och har strävansmål inom språk och kommunikation, lek, miljö, skapande, matematik, naturvetenskap och teknik, fysik och hälsa. Vårt motto är att barnen i sin egen takt och så stressfritt som möjligt ska få utveckla sina egna förmågor och sin egen personlighet. Vi tillagar näringsrik mat och ger barnen möjlighet att påverka vad de vill äta samt vara delaktiga i matlagningen.

Sidan senast uppdaterad