Borlänge kommuns logotyp

Bullermyrens dagbarnvårdargrupp

Välkommen till dagbarnvårdargrupperna på Bullermyren!

På Bullermyren erbjuds pedagogisk omsorg inom två kollektiv, Myrstacken och Myran.

Myrstacken

Myrstacken är ett av två kollektiv på Bullermyren och består av tre sammanslagna lägenheter. Läget är centralt med närhet till ett naturområde och många attraktiva lekplatser. Varje helgfri måndag till fredag har vi vid behov öppet mellan klockan 06:00 och 22:00.

Vi har aktiviteter som exempelvis biblioteksbesök med sagostund,  teater, pulkaåkning och skogsutflykter. Vi vistas mycket ute och äter även lunch och mellanmål ute när väder och vind tillåter. Både den fria och den planerade leken ges stort utrymme i vår verksamhet. Vid vissa aktiviteter delas barnen i mindre grupper.

Myran

Myran är det andra kollektivet på Bullermyren. Liksom övrig pedagogisk omsorg är Myran ett alternativ till förskolan där vi bygger pedagogiken runt vardagssituationer. Med våra små barngrupper har vi möjlighet att verkligen se varje individs behov. Vårt koncept är att barnen i en hemlik miljö får möjlighet att utvecklas och förberedas inför skolan.

Vi följer förskolans läroplan och har strävansmål inom språk och kommunikation, lek, miljö, skapande, matematik, naturvetenskap och teknik, fysik och hälsa. Vårt motto är att barnen i sin egen takt och så stressfritt som möjligt ska få utveckla sina egna förmågor och sin egen personlighet. Vi tillagar näringsrik mat och ger barnen möjlighet att påverka vad de vill äta samt vara delaktiga i matlagningen.

Senast uppdaterad: 11 mars 2020

0243 - 740 00

Telefontid: 8.00-16.30 måndag-fredag

Besök: Stadshuset, Röda vägen 50

8.00-16.00 måndag-fredag

E-post: kommun@borlange.se

Post

Borlänge kommun

781 81 Borlänge

Org.nr: 212000-2239

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här