Borlänge kommun

Om oss

Hushags-Erikslundsgymnasiet ligger intill Domnarvsvallen och Vallenhallens idrottsanläggning och bara några minuters gångavstånd från Borlänge centrum. Skolan erbjuder sex nationella yrkesprogram: Bygg- och anläggnings-, El- och energi-, Fordons- och transport-, Industritekniska, Restaurang- och livsmedels- samt VVS- och fastighetsprogrammet.

I skolans lokaler finns även några av Ljungbergsgymnasiets utbildningar. Dessutom erbjuder Hushags-Erikslundsgymnasiet yrkesutbildning för vuxna i samarbete med den kommunala vuxenutbildningen.

Bygg- och anläggningsprogrammets inriktningar anläggningsfordon, mark och anläggning, järnvägsteknik samt måleri bedriver sin undervisning på Kråktorp, Fågelmyravägen 4. Där håller även Fordons- och transportprogrammets inriktning transport till.