Borlänge kommuns logotyp

Hushagsgymnasiet

Du är här: Start / Om oss

Om oss

Hushagsgymnasiet ligger intill Domnarvsvallen och Vallenhallens idrottsanläggning och på mindre än fem minuters gångavstånd från Borlänge centrum. Bygg- och anläggnings-, Industritekniska, Restaurang- och livsmedels- samt VVS- och fastighetsprogrammet är de nationella gymnasieprogram som finns på skolan.

I Hushagsgymnasiets lokaler finns även några av Ljungbergsgymnasiets utbildningar. Dessutom erbjuder Hushagsgymnasiet yrkesutbildning för vuxna i samarbete med den kommunala vuxenutbildningen.

Bygg- och anläggningsprogrammets inriktningar anläggningsfordon, mark och anläggning, järnvägsteknik samt måleri bedriver sin undervisning på Kråktorp, Fågelmyravägen 4.

Senast uppdaterad: 08 april 2020

Besöksadress: Utanforsvägen 3