Borlänge kommuns logotyp

Soltorgsgymnasiet

NIU - fotbollsansökan

Ansökan till NIU-Fotboll inför läsåret 2021/2022 är nu stängd.

Vill du ha en möjlighet att i kombination med ditt valda program kunna satsa elitmässigt på fotbollen under din gymnasietid? Då ska du söka NIU-fotboll i Borlänge! Möjligheten finns för dig som väljer att gå Teknikprogrammet här på Soltorgsgymnasiet, alternativt Barn- och Fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Samhällsvetenskapsprogrammet på Hagagymnasiet.

Vi har under de senaste 30 åren (sedan 2011 NIU-fotboll) utbildat och förberett fotbollsspelare till svensk elitfotboll på både herr- och damsidan genom ett nära samarbete med våra samarbetsföreningar IK Brage och Kvarnsvedens IK.

Vi har lång erfarenhet av elitfotboll och vi har högt utbildade NIU-lärare som både spelat och varit tränare på elitnivå under många år i svensk fotboll.

Har du frågor eller funderingar kring NIU-fotboll? Kontakta då Andreas Wallin, huvudansvarig och samordnare för NIU-fotboll.

Lycka till med din ansökan och välkommen på besök till Soltorgsgymnasiet om du vill titta närmare på skolan eller NIU-utbildningen.

Ansvarig NIU-Fotboll
Andreas Wallin
andreas.wallin@borlange.se
0243-743 65