Erikslundsgymnasiet - Borlänge kommun

Öppet Hus hösten 2017

Onsdagen den 29 november 2017, kl. 18:00-20:00, håller vi öppet hus på Erikslundsgymnasiet och Kråktorp. Välkommen! Klicka på länken om du också vill se aktuella tider för öppet hus på övriga kommunala gymnasieskolor.

El- och energiprogrammet (EE)

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med såväl äldre teknik som den absolut senaste elektroniken? På El- och energiprogrammet får du både teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter på området.

Fordons- och transportprogrammet (FT)

Fordons- och transportprogrammet är ett av gymnasieskolans bredaste program. Med det menas att programmet har en ingång, och många utgångar (yrkesinriktningar), som alla ger dig en god grundläggande yrkesutbildning.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till lärare och övrig personal på skolan.

Blanketter

Här hittar du bland annat blanketter för ansökan om ledighet och för  inloggning i frånvarosystemet Skola 24.

Kort om Erikslundsgymnasiet

Erikslundsgymnasiet erbjuder utbildningar inom El- och energi- samt Fordons- och transportprogrammet. Programmen har totalt runt 150 elever. Undervisningen sker i nära samarbete med näringslivet för att utbildningen ska hålla hög kvalitet och leva upp till nutida och framtida krav. Som elev går man ut med en yrkesexamen efter fullföljd och godkänd utbildning. De som vill kan också välja att läsa de kurser som krävs för grundläggande högskolebehörighet.

Kontakta oss

Rektor
Anna Torssander
0243-665 27
Biträdande rektor
Mikael Karlsson
0243-740 78
Programrektor för EE och FT
Skoladministratör
Karin Backström
0243-745 72

Följ oss på Facebook

 

Hitta hit - Röda vägen 56