Rektor
Maria Burtus
0243-744 80
Studie- och yrkesvägledare
Johanna Myrkrans
0243 - 743 24
Syv på Hagagymnasiet
Dela sidan på sociala medier

Handels- och administrationsprogrammet

Är du en blivande egen företagare? Ser du dig själv jobba med människor, service eller marknadsföring? Lockas du av tanken på att knyta kontakter på arbetsmarknaden under tiden du studerar?  Då ska du välja handels- och administrationsprogrammet.

Handel och administration är ett yrkesprogram där du får en utbildning som är internationellt gångbar och ger en yrkesexamen. Programmet ger dig dessutom grundläggande behörighet till högskola och universitet. Vi arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt och att driva UF-företag är en självklarhet hos oss.

Inom handelsbranschen finns en mängd olika yrken som har ett stort behov av välutbildad arbetskraft.  Under din studietid ingår 15 veckors lärande på ett handelsföretag, så kallat arbetsplatsförlagt lärande (APL), där du får viktig yrkeserfarenhet och värdefulla kontakter inför framtiden.

De yrkesutgångar vi på Handels- och administrationsprogrammet främst erbjuder är butikssäljare.

Vill du veta mer om Handels- och administrationsprogrammet är du varmt välkommen att kontakta vår Studie- och yrkesvägledare på telefonnummer 0243-743 24.

Telefonnummer till programmet är 0243-664 76.

Sidan senast uppdaterad