Ljungbergsgymnasiet - Borlänge kommun

Öppet Hus 2017

Onsdagen den 29 november kl. 18:00-20:00 håller vi öppet hus på Ljungbergsgymnasiet (vid Erikslunds- och Hushagsgymnasiet samt Kråktorp). Välkommen! Klicka på länken för att se vilka av våra utbildningar som finns var. På samma sida kan du se aktuella tider för öppet hus på övriga kommunala gymnasieskolor.

Program

Läs och se kortfilmer om våra olika program!

Elevhälsa

Vi är alla måna om våra elever, men ibland behöver man kanske lite extra stöd - då är det bra att kontakta vår elevhälsa.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till lärare och övrig personal på skolan.

Elevhem

På vårt elevhem bor ungdomar som annars skulle ha alltför långt till skolan.

Kort om Ljungbergsgymnasiet

Ljungbergsgymnasiet är en gymnasiesärskola som är en del av Borlänge gymnasieskola. På Ljungbergsgymnasiet arbetar vi för att ge elever med utvecklingsstörning en god grund för yrkesverksamhet/sysselsättning eller fortsatta studier samt för personlig utveckling.

Vi har både nationella och individuella program och verksamheterna är förlagda till Erikslundsgymnasiet, Hushagsgymnasiet och Kråktorp. Dessutom erbjuder vi elevhemsboende för elever med lång resväg till skolan. 

Hitta hit

Ljungbergsgymnasiets utbildningar bedrivs i lokaler på Erikslundsgymnasiet, Hushagsgymnasiet och Kråktorp. Klicka på länken för att komma till en sida med adresser och kartor till dessa skolbyggnader.

Kontakta oss

Rektor
Micael Wåhlström
0243-663 35 alt. 070-279 21 44
Biträdande rektor
Kristina "Kicki" Bäckman
0243-663 36 alt. 073-719 00 08
Skoladministratör
Inger Wallner
0243-748 86

Följ oss på Facebook