Kulturcentrum Asken
Telefon 0243 744 71
Dela sidan på sociala medier

Förskolor

Hittar du inte utbud som passar just din grupp? Alla förskolor har möjlighet att kontakta oss för egna önskemål och syften, samt möjlighet att arbeta fördjupande med estetiska lärprocesser och språkfrämjande arbeten. Temat för årets skapande förskola arbete är: Etik och Attityder

Varje grupp bokar själv kulturbuss till arrangemangen samt till Kulturcentrum Askens lokaler.

För att kunna boka kulturbuss måste ni skaffa inloggningsuppgifter hos Dalatrafik. Boka buss senast 3 dagar i förväg direkt på hemsidan. Skoladministratören på skolorna kan ofta hjälpa till med detta.
Frågor angående bokning ring Dalatrafiks kundservice telefon 0771 95 95 95

Dramaäventyr med Björnis

Med ett nytt dramaäventyr kommer Björnis ut till Er förskola och barnen får följa med in i sagans värld. Björnis får ett uppdrag och behöver barnens hjälp för att klara det!

TUSEN ORD 4-5 åringar

En pedagog från Asken kommer att ta med Er på en resa i berättande där barnen är skapare och medskapare till berättelser. Ni kommer att få ta del av en fantasieggande miljö där barnens berättelser står i fokus. Syftet är att varje besök ska verka kommunikativt och språkfrämjade.

Moder Jord och Skrutt kommer på besök med uppdrag återvinning

Moder Jord känner sig krasslig för att klimatet är ur balans. Hon är allergisk mot nedskräpningar men är fast besluten på att få ett stopp för detta. Hennes motståndare Skrutt skräpar ner och gör att Moder Jord blir allt sämre och sämre. Nu behöver Moder Jord hjälp av Borlänges barn och deras kreativa superkrafter.

Sång, rytm och rörelse för 1-2 åringar

Barnen ska på ett nyfiket och utvecklande sätt få upptäcka ljud, rytm och rörelser med sin kropp och tillsammans med varandra.

Måleri för 1-3 åringar

Med utgångspunkt i fantasins värld så möter vi olika färger och material och skapar tillsammans!

Sidan senast uppdaterad