Kulturcentrum Asken

Årskurs 4-6, pedagogiska utbud

Här nedan finns färdiga utbud riktad till årskurs 4-6. Saknar du något så är det bara att kontakta oss, så skräddarsyr vi något just för din klass.

Är du din attityd?

”Kan vi välja vår roll eller är rollen något vi får? Kan vi tillhöra flera grupper samtidigt?”

Berättelser blir film

Välkomna till vår interaktiva utställning Tusen Ord för att utforska berättande genom film.

Tusen ord på turné

” I sagans skog kan nästan allting hända, och nästan allting händer också där!” Lennart Hellsing

TUSEN ORD Årskurs F-4

En pedagog från Asken kommer att ta med Er på en resa i berättande där eleverna är skapare och medskapare till berättelser. Ni kommer att få ta del av en stimulerande miljö där elevernas berättelser står i fokus. Syftet är att varje besök ska verka kommunikativt och språkfrämjade.

TUSEN ORD Årskurs 5-9

En pedagog från Asken arbetar med berättande i den interaktiva utställningen Tusen ord där eleverna är skapare och medskapare i berättelser. Syftet är att genom fantasi, kommunikation och berättande verka språkfrämjande och kommunikativt för eleverna.

Forumspel

Genom drama, reflektion och rollspel arbetar vi fram mindre forumteater-scener där eleverna själva får hitta lösningar på aktuella frågor och situationer.

Sidan senast uppdaterad