Dramapedagog
Åsa Backéus
Telefon 0243 737 06
Dela sidan på sociala medier

Harry Potter Experience

Den 19-20 (21) september kommer Stora Tunas Prostgård återigen förvandlas till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Det här eventet är ett samarbete mellan Svenska kyrkan, Kulturcentrum Asken samt ett antal föreningar och studieförbund, och syftar till att främja elevernas fantasi, nyfikenhet och läslust. Vi lägger också stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Vi erbjuder alla elever i årskurs 4 att delta under ett tvåtimmars pass på antingen torsdagen eller fredagen. Klassen kommer då att få följa sitt eget schema och prova på flera magiska lektioner. Hogwarts är dessutom en plats full av mysterier så det gäller att hålla ögon och öron öppna för vad som händer runtomkring. 

För att ge en fördjupad upplevelse erbjuder vi ett förarbete i form av ett halvtimmes besök av några av professorerna på Hogwarts. Då får eleverna en första glimt av Harry Potters värld, lite information om skolan samt möjlighet att skapa en egen magisk karaktär.  

Från och med v 33 kommer ni kunna anmäla er klass till både Harry Potter Experience och förarbete här, så håll utkik direkt efter semestern! 

Sidan senast uppdaterad