Kulturcentrum Asken

Årskurs 7-9, pedagogiska utbud

Här nedan finns färdiga utbud riktad till årskurs 7-9. Saknar du något så är det bara att kontakta oss, så skräddarsyr vi något just för din klass.

“Vi och dom, du och jag”

Vad är attityder? Var kommer de ifrån? Är jag mina attityder? Är det möjligt att förändra sina attityder? Vad är det etiskt rätta i olika dilemman? Finns det fler än ett rätt? Årets tema för Skapande Skola, Etik och Attityder kommer genomsyra det här arbetet:

Berättelser blir film

Välkomna till vår interaktiva utställning Tusen Ord för att utforska berättande genom film.

Tusen ord på turné

” I sagans skog kan nästan allting hända, och nästan allting händer också där!” Lennart Hellsing

TUSEN ORD Årskurs 5-9

En pedagog från Asken arbetar med berättande i den interaktiva utställningen Tusen ord där eleverna är skapare och medskapare i berättelser. Syftet är att genom fantasi, kommunikation och berättande verka språkfrämjande och kommunikativt för eleverna.

Sidan senast uppdaterad