Dela sidan på sociala medier

Föreställningar

Temat för Skapande Skola läsåret 19/20 är Etik och Attityder. Under året kommer vi belysa temat både genom våra föreställningar och genom våra pedagogiska utbud i olika estetiska uttryck.

Kulturbuss

Varje klass bokar själv kulturbuss till  platsen för föreställningen.
För att kunna boka kulturbuss måste ni skaffa inloggningsuppgifter hos Dalatrafik. Boka buss senast 3 dagar i förväg direkt på hemsidan. Skoladministratören på skolorna kan ofta hjälpa till med detta.

Frågor angående bokning ring Dalatrafiks kundservice telefon 0771 95 95 95. 

Det röda trädet

För alla som känt sig förlorade, tyngda i själen eller bara lite borta. Det röda trädet är en visuell och musikalisk scenkonstföreställning baserad på Shaun Tans flerfaldigt prisbelönta och poetiska bok The red tree. En rörande och humoristiskt bångstyrig berättelse om att hitta hem och inte ge upp.

Att rymma med en cirkus

Det leks med det förbjudna i att vidröra konstobjekt och ställs frågor om vem eller vad som är rekvisita åt vem, hur får man behandla en skulptur? Får man röra, dra, klättra? Och hur når formerna den frigörelse de längtar efter?

Tungumál

Tungumál - kan en rörelse säga mer än tusen ord? En dansföreställning som översätter, leker, böjer och vrider på ord och rörelse

Sidan senast uppdaterad