Borlänge kommuns logotyp

Kulturcentrum Asken

Kompetensutveckling: Kalendarium vårterminen -24

Under läsåret kommer Kulturcentrum Asken att erbjuda flertalet kompetensutvecklingar. Anmälan till kompetensutveckling skickas till asken@borlange.se senast två veckor innan. Skriv vilken kompetensutveckling det gäller och eventuell specialkost.

Vid för få anmälningar ställs kompetensutvecklingen in. Om inget annat är överenskommet sker alltid kompetensutvecklingen på Kulturcentrum Asken, Borganäsvägen 43

Kulturambassadörer
En första fysisk träff för alla Kulturambassadörer. Vi kommer ha fokus på syftet med och innebörden att vara Kulturambassadör samt Skapande skola och ansökningsomgången för läsåret 23/24, men även hur vi skulle vilja jobba framgent."
När: vecka 19, onsdag 8/5, klockan 15:00-17:00
För vilka: pedagoger i förskoleklass - årskurs 9 
Sista anmälningsdag: 24/4

 

Normer och genus
Vi undersöker genuspedagogik och normkritik både som begrepp och metod för förskolan/grundskolan och dess betydelse för verksamhetens måluppfyllelse. Vad är kön och genus? Hur kan vi arbeta med normkritik i undervisningen? Vi varvar teori med praktiska inslag, för att hitta fler verktyg och nya strategier för att säkerställa att alla barn får samma möjligheter till lärande och utveckling.
När: vecka 21, onsdag 22/5, klockan 14:00-16:00
För vilka: pedagoger i förskoleklass – årskurs 9
Sista anmälningsdag: 8/5