Kulturcentrum Asken
Telefon 0243 744 71
Dramapedagog
Åsa Backéus
Telefon 0243 737 06
Teaterpedagog
Malin Eriksson
Telefon 0243 647 47
Dela sidan på sociala medier

Besök utställningen

Välkommen att boka in din klass eller grupp i Tusen Ord! En fantastisk möjlighet att främja fantasi och kreativitet genom berättande som metod - i en sagolik miljö. Kolla utbuden för förskolor eller grundskolor nedan. Har du andra behov - låt oss få veta det så kan vi styra uppläggen mera specifikt.

"Fantasi är ungefär som att ha ett hemligt land" (Holger 4 år)

TUSEN ORD 4-5 åringar

En pedagog från Asken kommer att ta med Er på en resa i berättande där barnen är skapare och medskapare till berättelser. Ni kommer att få ta del av en fantasieggande miljö där barnens berättelser står i fokus. Syftet är att varje besök ska verka kommunikativt och språkfrämjade.

TUSEN ORD Årskurs F-4

En pedagog från Asken kommer att ta med Er på en resa i berättande där eleverna är skapare och medskapare till berättelser. Ni kommer att få ta del av en stimulerande miljö där elevernas berättelser står i fokus. Syftet är att varje besök ska verka kommunikativt och språkfrämjade.

TUSEN ORD Årskurs 5-9

En pedagog från Asken arbetar med berättande i den interaktiva utställningen Tusen ord där eleverna är skapare och medskapare i berättelser. Syftet är att genom fantasi, kommunikation och berättande verka språkfrämjande och kommunikativt för eleverna.

TUSEN ORD Skapande Fritids

Två pedagoger inom teater och dans från projektet Skapande fritids kommer att ta med Er på en resa i berättande där eleverna är skapare och medskapare till berättelser. Ni kommer att få ta del av en stimulerande miljö där elevernas berättelser står i fokus. Syftet är att varje besök ska verka kommunikativt och språkfrämjade.

Sidan senast uppdaterad