Dela sidan på sociala medier

Ansökan MBU

 

Ansökan MBU

Vi behöver ditt samtycke för att kunna behandla de personuppgifter som formuläret ovan kräver, detta gäller namn, personnummer, kontaktuppgifter, vikt, längd, skostorlek, eventuella matallergier och uppgifter om vårdnadshavare.

Informationen samlas in av enheten för Hållbar utveckling, Borlänge kommun, och det är Kommunstyrelsen (Röda vägen 50, 781 81 Borlänge), som är personuppgiftsansvarig. Vi delar endast ditt personnummer med Polisen, andra personuppgifter som vikt och längd delas för genomförandet av MBU med följande aktörer: Polisen, Räddningstjänsten, Ambulansen, Dalatrafik/Keolis, Tunabyggen och Securitas.  

Samtycket är giltigt under ett år från dess att du ansökt till MBU utbildningen. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta Borlänge kommuns Servicecenter, kommun@borlange.se, 0243-740 00. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på sofia.kuoppa@borlange.se, 0243-661 13. Du har även rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Samtycker du till ovanstående?

Sidan senast uppdaterad