Musikskolan
Engelbrektsgatan 36
Välkommen att besöka vår expedition
Öppet
Måndag - torsdag kl. 8-10 och 13-17
Fredag kl. 8-10
Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Om Borlänge musikskola

Borlänge musikskola startade sin verksamhet 1946 i liten skala. Den har under årens lopp utvecklats och vuxit kraftigt.

Musikskolans undervisning är öppen för alla barn och ungdomar i Borlänge kommun. Vi börjar tidigt i lågstadiet med dom flesta instrumenten, men på vissa instrument kan det också vara en fördel att börja lite senare, så man är välkommen med sin anmälan så länge man inte gått ut gymnasiet.

I Borlänge musikskola finns ett trettiotal väl kvalificerade lärare som lägger ner ett stort engagemang i sina elever från att de börjar hos oss i lågstadiet till dess att det är dags att lämna skolan.

En stor del av undervisningen bedriver vi ute i kommunens grundskolor men centrum för verksamheten finns i Folkets Park. Där har vi fina lokaler med lektionssalar, slagverksstudio, gitarrstudio och orkestersal i eget hus samt Cozmoz för blåsorkestrarna. Alldeles intill ligger expeditionen med instrumentuthyrning och notbibliotek.

Du är alltid välkommen att besöka eller ringa vår expedition om du undrar över något eller vill ha mer information om hur vi kan hjälpa ditt barn till en mer meningsfull fritid tack vare musiken.

Sidan senast uppdaterad