Vuxenutbildning

Utbildningen som ger jobb - sök nu

Utbilda dig till underhållstekniker inom processindustrin.

Nyheter

Gymnasial vuxenutbildning

Gymnasial vuxenutbildning motsvarar den utbildning som ges i de nationella programmen i gymnasieskolan. Du väljer själv om du vill läsa mot en gymnasieexamen eller enstaka kurser.

Utbildningskontrakt

Har du hoppat av gymnasiet? Eller påbörjade du aldrig dina gymnasiestudier? Nu kan du skaffa dig gymnasiekompetens på Komvux med hjälp av ett utbildningskontrakt. Du kan också kombinera dina gymnasiestudier med jobb eller praktik och skaffa dig arbetslivserfarenhet samtidigt som du studerar.

Utbildning i svenska för invandrare

Svenska för invandrare är för dig som ännu inte har grundläggande kunskaper i det svenska språket. Utbildning i svenska för invandrare kallas SFI.

Yrkesutbildning

Vill du bli mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden? Genom att läsa en yrkesutbildning på gymnasienivå kan du öka dina möjligheter till att få jobb.

Har du gått vilse?

Välkommen till Vägledningscentrum!

Vägledningscentrum är Borlänges alldeles egna reseguide för dig som vill ge dig ut på en resa mot studier och nya yrken. Vi hjälper dig att hitta din rätta väg, vare sig du vill resa inom Borlänge eller ut i vida världen.

Viktiga datum12 juni

Sista ansökningsdag till webbaserad distansutbildning på grundläggande och gymnasial nivå  med kursstart 3 juli och 14 augusti

 

25 Maj och 6 juni

Då är Vägledningscentrum stängt på grund av helgdag. Vägledningscentrum is closed due to holidays.

2 juni

Sista ansökningsdag till augustistarten (HT 2017), i klass och distans med handledning, på grundläggande och gymnasial nivå samt till yrkesutbildningar.

10 Juli-30 juli

Vecka 28-30 är Vägledningscentrum stängt för sommarsemestrar

28 augusti

 

Sista ansökningsdag till Yrkeshögskoleutbildningen Underhållstekniker inom processindustrin med start 4 september.