Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Kontakta en studie- och karriärvägledare

Om du är vuxen och bor i Borlänge är du välkommen att kontakta en studie- och karriärvägledare för att få stöd att göra ett studie- och yrkesval, en studieplanering eller få svar på andra frågor kring studier och yrken.

Om du har enklare frågor om Vuxenutbildningen eller vill ha hjälp med ansökan, kontakta i stället kommunens Servicecenter Länk till annan webbplats..

För mer djupgående och detaljerad information om högskolan är det bättre att vända sig direkt till studie- och karriärvägledarna på Högskolan Dalarna Länk till annan webbplats..

Vill du ha kontakt med en studie- och karriärvägledare?

Använd e-tjänsten nedan.

Kontakt studie- och karriärvägledare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan också få kontakt med en studie- och karriärvägledare genom att kontakta Servicecenter, telefon 0243-74 000 eller e-post kommun@borlange.se.

Vi erbjuder vägledningssamtal

Enklare frågor kan vi svara på genom e-post.

Både kortare och längre samtal erbjuds via telefonsamtal.

Längre samtal på 30-60 minuter kan genomföras genom videosamtal. Du får ett mejl med en länk till mötet i Microsoft Teams. Du kan öppna länken i både dator och mobil, men dator är att föredra för att enklare titta på hemsidor tillsammans.

Om du har någon form av headset får du gärna använda det, annars fungerar det även med datorns/mobilens högtalare.

Samtal kan även ske på Vägledningscentrum, Målaregatan 1, en trappa. Vägledningscentrum ligger mitt emot hotell Galaxen, på andra sidan järnvägen. Det är samma hus som Systembolaget (andra sidan huset) och ingången är ungefär 50 meter till höger om Folktandvården. Vänta vid receptionen så kommer din studie- och karriärvägledare och hämtar dig.

Målaregatan 1

Vägledningscentrum vid Målaregatan 1