Borlänge kommuns logotyp

Borlänge växer

Nya bostäder i Jakobsdalen

I Borlänges nya stadsdel Jakobsdalen bygger Borlänge Byggproduktion AB två nya hus, i två etapper, med totalt 86 lägenheter.

Läs mer om projektet på Borlänge Byggproduktions hemsida Länk till annan webbplats.

Fakta:

Vad byggs?
Här byggs moderna hyresrätter, i storlekar från ett rum och kök till tre rum och kök. Lägenheterna är ljusa och har ett fint läge nära till naturen och nära till centrum, Kupolenområdet, Norra Backa Handelsplats, Dalarna Science Park, Trafikverket och Högskolan Dalarna. Husen får vackra träfasader, med balkonger, och området blir grönt och trivsamt.

Byggstart?
Pågår

Inflytt?
Det första huset med adress Aniaragatan 3, med 35 lägenheter, står klart för inflyttning 1 februari 2022. Det andra huset har adress Studievägen 4, med 51 lägenheter och planerad inflyttning 1 juni 2022.

Vem bygger?
Borlänge Byggproduktion AB - ett bolag som bildats gemensamt av huvudägarna till det privata bolaget Prefament AB och det allmännyttiga bostadsbolaget AB Stora Tunabyggen.

Intresserad?
All information om lägenheterna med bilder, planritningar, hyror, hur du söker lägenhet här finns på hemsidan: www.borlangebyggproduktion.se Länk till annan webbplats.