Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Flytta hit/ny i Borlänge

Det finns många kommuner i Sverige som har vacker natur, bra shopping och intressanta sevärdheter. Men det finns bara en kommun som har Borlängebor. Alla människor som bor i Borlänge är vår främsta tillgång – trevligt folk. Välkommen till Borlänge!

Inflyttarlots

Funderar du på att bli Borlängebo eller är du nyinflyttad? Vår Inflyttarlots hjälper dig med olika frågor du kan tänkas ha runt din flytt. Det kan vara att lotsa dig fram till information om bostad, fritidsaktiviteter, skola, barnomsorg eller annat du har frågor kring eller undrar över.

Hitta snabbt

Lediga tomter för småhus

Borlänge kommun har ett antal obebyggda småhustomter som finns ute till försäljning. Dessa tomter förmedlas via kommunens tomtkö – du som är intresserad av att köpa en tomt av kommunen måste först ställa dig i tomtkön och sedan finns möjligheten att reservera en tomt.

Hyresvärdar i Borlänge

Här kan du hitta information till bostadsförmedlare av hyresrätter i Borlänge.

Flytta ditt företag hit

Borlänge är en stad som växer. Näringslivskontoret finns för dig som vill etablera en verksamhet i Borlänge.

Barn och utbildning

Välkommen till Borlänge kommuns utbildning för barn, unga och vuxna!

Ung i kommunen

Borlänge kommun erbjuder en rik fritid inom friluftsliv, idrott och kultur för unga. Kommunen vill också arbeta för ungdomars eget inflytande över sin fritid. I det arbetet är bland annat Fryshuset en viktig samarbetspartner.

Sidan senast uppdaterad