Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Var en del av Klimatneutrala Borlänge 2030

Borlänge håller på och bli en hållbarhetsnod i världen! Vi välkomnar fler företag som vill vara med på den resan! Takten i klimatomställningen måste öka. Tillsammans med ett stort antal aktörer i kommunen ska genomföra kraftfulla åtgärder som på allvar minskar klimatavtrycket. För att lyckas med den omställning som krävs för att uppnå vårt mål arbetar vi ständigt för att fler ska bli en del av Klimatneutrala Borlänge 2030 och engagera sig i Borlänges klimatomställning.

Så kan företag bli en del av Klimatneutrala Borlänge

Det pågår en genomgripande förändring av samhället mot klimatneutralitet. I Borlänge vill vi vara föregångare och samtidigt framtidssäkra vår stad och Borlänges näringsliv.

Verkar ditt företag i Borlänge?
Vill ni vara med på resan?

Företag kan skriva på Klimatkontrakt Borlänge och ansluter sig därmed till initiativet. Det innebär att man ställer sig bakom målbilden för ett klimatneutralt Borlänge år 2030 och sitt eget bidrag till den. En gemensam sak för alla företag som skriver på är att man har koll eller skaffar sig koll på företagets klimatutsläpp, samt att man arbetar för att minska dem. Utöver det finns det utrymme att göra fler, mer konkreta och långtgående åtaganden.

Skriver man som företag på Klimatkontrakt Borlänge får man tillgång till en samverkansplattform där vi stöttar varandra på resan mot klimatneutralitet. Man får även synas i samband med Klimatneutrala Borlänge och får använda stämpeln som visar att man är en del av Klimatneutrala Borlänge i sin egen kommunikation.

Du väljer själv nivån på ditt engagemang i dialog med oss.
Kontakt sker via mejladressen klimatneutral@borlange.se

Läs mer Klimatneutrala Borlänge (klimatneutralaborlange2030.se) Länk till annan webbplats.