Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Vill du jobba några veckor i sommar?

Feriejobb för ungdomar

Sista ansökningsdatum är passerat och rekrytering pågår

Om du blir antagen så kommer du att höra från oss inom kort.
Om du INTE blir antagen så kommer du få ett mejl i maj med den informationen.

Viktiga datum

21 mars: sista ansökningsdag

5 - 23 april: preliminär antagning. Du som inte fått något erbjudande om feriearbete blir automatiskt uppsatt som reserv. Reservantagningen pågår fram till den 31 maj.

17-28 maj: avtalsskrivning med alla ungdomar som fått ett erbjudande om feriearbete. Alla som vill arbeta inom kommunen måste skriva på avtalet.

Feriejobb/feriearbete är för dig som är född 2003 -2005 och folkbokförd i Borlänge kommun. Vi erbjuder arbete under veckorna 24-32 i kommunen, kommunala bolag och föreningar. Du arbetar under tre veckor med en sammanlagd arbetstid på max 90 timmar.

Utdrag ur belastningsregistret

Du som erbjuds feriearbete på någon av våra förskolor måste begära ut ett utdrag ur belastningsregistret för att vi ska kunna se att du inte är straffad för allvarliga brott.

Begäran om utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skicka ifylld blankett om begäran av utdrag ur belastningsregistret till Rikspolisstyrelsen (adressen finns längst ned på blanketten) i god tid. Det tar cirka två veckor innan du får svar.

Lämna svaret till din arbetsgivare första arbetsdagen för att få börja på din tilldelade arbetsplats.

Starta eget företag som sommarjobb

Kanske har du i stället någon helt egen idé om vad du skulle vilja göra. Rookie Startups är möjligheten för dig som vill prova på att driva ett eget företag. Under fyra sommarveckor (vecka 25–28) kan du få chansen att starta ett företag och förverkliga en idé.

Låter det här som något för dig? Läs mer och ansök via länken nedan:

RS Summer Dalarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster