Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Intresseanmälan, vikarie inom kost och lokalvård

Kost- och lokalservice har i uppdrag att dagligen laga och servera mat till kommunens alla förskolor, skolor och äldreboenden och förse Borlängebon med välstädade lokaler där barn, vuxna och äldre kan vistas i en ren och hälsosam miljö.

Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök och vi tillagar 9500 portioner varje dag. Lokalservice består av 150 objekt och vi städar 200 000 kvadratmeter varje dag.

Att vara vikarie hos oss innebär att du med kort varsel ska kunna arbeta inom våra verksamheter och ersätta en ordinarie personal som av någon anledning är frånvarande.

Inom kost och lokalservice kan du välja att arbeta som kock, köksbiträde, lokalvårdare eller inom både kök och lokalvård så kallad kombinationstjänst.

Vilka krav ställer vi då på de olika rollerna?

 • För att arbeta som kock ser vi att du har en kockutbildning, goda språkkunskaper samt datakunskap. Det är meriterande med erfarenhet av specialkost.
 • För att arbeta som köksbiträde ser vi att du har erfarenhet av att arbeta i kök, goda språkkunskaper samt datakunskap.
 • För att arbeta som lokalvårdare är det meriterande om du har arbetat inom lokalvård samt serviceyrken tidigare samt att du har goda språkkunskaper.
 • För att arbeta i en kombinationsroll ser vi att du har erfarenhet av att både ha arbetat inom kök samt lokalvård , goda språkkunskaper samt datakunskap.
 • För att arbeta hos oss är det meriterande om du har körkort.
 • För anställning som vikarie inom kost och lokalservice krävs ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

För att bli vikarie hos oss tror vi också att du är en:

  • En självständig och ansvarsfull person som kan arbeta både ensam och i grupp. Som vikarie har du en viktig roll!
  • En ersättare för ordinarie personal som förväntas kunna utföra de arbetsuppgifter som ingår. Har en vilja att lära nytt.
  • En engagerad person som visar intresse för jobbet och vågar ställa frågor när det behövs. Har en positiv inställning.
  • En person som är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Har en bra dialog med kunden.
  • En flexibel person som ska kunna ta sig till flera olika arbetsplatser i kommunen. Arbetsplatser och uppgifter kan snabbt förändras. Arbetstiderna kan också variera på både vardagar och helg.

  Välkommen att skicka in din ansökan!

  För anställning som vikarie krävs ett belastningsregister från polisen.

  Beställ utdrag ur belastningsregistret för skola eller förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Vid en eventuell intervju ska du kunna visa upp en giltig ID-handling.

  Skicka in din intresseanmälan

  Vill du arbeta som vikarie hos oss? Välkommen att skicka din intresseanmälan via länken nedan. Vi kontaktar dig om vi får ett behov som passar med din kompetens.