Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Intresseanmälan, vikariera inom förskola och skola

Välkommen att lämna din intresseanmälan för att arbeta som vikarie i våra förskolor och skolor. Som vikarie ska du med kort varsel kunna ta dig till en förskola eller skola för att arbeta där under en eller flera dagar.

Att arbeta som vikarie inom Borlänge kommuns förskolor och skolor innebär att du deltar i det dagliga arbetet och förväntas bidra till en trygg och lärande miljö på den arbetsplatsen du är på för dagen. I skolan och förskolan arbetar du terminsvis.

I förskolan arbetar du i barngrupper där barnen är mellan 1-5 år. Du har fokus på barnen och förväntas samarbeta med ordinarie personal och bidrar till en värdefull dag. För att få en anställning som vikarie i förskolan behöver du ha godkänd gymnasieutbildning och godkänd SFI och SVA på gymnasienivå.

I skolan arbetar du med elever från förskoleklass till gymnasiet. Du kan arbeta som lärare, fritidspedagog och elevassistent. Du har fokus på eleverna eller eleven och bidrar till att bibehålla en trygg och lärande miljö under dagen. För att få en anställning som vikarie i skolan behöver du ha godkänd gymnasieutbildning och godkänd SFI och SVA på gymnasienivå.

För anställning inom bildning krävs ett belastningsregister från polisen.

Beställ utdrag ur belastningsregistret för skola eller förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid en eventuell intervju ska du kunna visa upp en giltig ID-handling.

Skicka in din intresseanmälan

Vill du arbeta som vikarie hos oss? Välkommen att skicka din intresseanmälan via länken nedan. Vi kontaktar dig om vi får ett behov som passar med din kompetens.

Gör din intresseanmälan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster