Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Anna Hane Karlsson

Anna Hane Karlsson, enhetschef inom Kost- och lokalservice:

”Jag började min anställning som enhetschef i Borlänge kommun i maj 2017. Innan dess hade jag under flera år arbetat med liknande frågor, men då som kostsamordnare i en annan kommun. Jag sökte jobbet i  Borlänge för att jag ville jobba i en lite större kommun och få chansen att utnyttja min kompetens i en mer ledande position. Som enhetschef har jag befogenheter och mandat att ta beslut som för verksamheten framåt. Visst har jag flera mil längre till jobbet idag, men jag stormtrivs här! Att börja jobba i Borlänge kommun är ett av de bästa beslut jag tagit.

För mig är det viktigt att känna glädje och tillit på en arbetsplats. Jag vill känna förtroende och kunna lita på medarbetare, kollegor och chef och jag vill att de ska känna tillit till mig. Så upplever jag att det är här. Vi antar utmaningar tillsammans och när vi får ett uppdrag blir det genomfört. Att arbeta inom kost- och lokalservice är ett serviceyrke. Vi finns här för Borlängebon och vår målsättning är att hela tiden utveckla verksamheten, samtidigt som vi givetvis har en budget att förhålla oss till.

Jag gillar att Borlänge är en modig kommun som antar utmaningar och inte bara ser svårigheter. Jag tycker också att Borlänge kommun som arbetsgivare är bra på att se, vårda och satsa på sin personal. Som chef får jag till exempel gå en ledarskapsutbildning som ger en väldigt bra grund att stå på. Jag är stolt över att vara en kugge i Borlänge kommun. Vi som jobbar här vill utveckla verksamheten och värnar om Borlängebon. Jag trivs och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans och gemensamt för en långsiktigt hållbar kommun.”