Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Emelie Andersson

Emelie Andersson, utvecklare i sociala sektorn:

"Jag fick mitt första sommarjobb inom Borlänge kommunnär jag var 15. Nu har jag varit fast anställd i fem år och hunnit arbeta både som ekonomihandläggare inom biståndsenheten, ekonom inom den sociala sektorn och nu som utvecklare sedan två år tillbaka.

Borlänge kommun är en bra arbetsgivare som vågar satsa. De som vill har fantastiska möjligheter att utvecklas här. Jag har till exempel gått Aspirantprogrammet* och kan mycket väl tänka mig att gå vidare till en chefstjänst i framtiden. Intressanta och roliga arbetsuppgifter finns det gott om och hos en så stor arbetsgivare finns det något som passar alla. Här finns också en härlig blandning av människor som inspirerar. Dessutom känns mitt arbete viktigt eftersom jag kan bidra till förändring och förbättringar för Borlängeborna.

Jag är själv född och uppvuxen här och har flyttat hem efter några års studier i Halmstad. Borlänge är min stad. Här har jag familj och vänner, nära till allt och ett roligt jobb. Jag räknar med att bli kvar här och skulle lätt kunna jobba inom Borlänge kommun tills jag får en guldklocka!"

*Aspirantprogrammet är en slags förberedande ledarskapsutbildning som Borlänge kommun erbjuder i samarbete med andra kommuner.