Borlänge kommuns logotyp

Jobba i Borlänge kommun

Är gräset grönare hos oss?

Ja, många av våra chefer och medarbetare menar det. Men. Vi tycker självklart inte att du ska köpa grisen i säcken, så varför inte ta del av det våra chefer tycker?

Anna Carin Johansson, kommunikation- och servicechef

Anna Carin har verksamhets- och personalansvar för kommunens kommunikationsavdelning samt internservice. Hon är dessutom verksamhetschef för Borlänge kommuns servicecenter.

Anna Carin johansson

"Jag trivs verkligen med både arbetsgivare och mitt uppdrag. Det här är ju en kommun som verkligen vill saker, det innebär att det också händer massor. Jag älskar att vara i både hetluft och andningsluft, dessutom med stor möjlighet att bidra och påverka verksamheten ur många perspektiv. Helt klart ett av de bättre jobb jag haft."

Pia Linde, förhandlingschef

Verksamhets- och personalansvar för enheten Avtal och förhandling inom HR-kontoret. Ansvarar för lönebildnings- och villkorsfrågor inom Borlänge kommun.

Pia Linde

”Ingen dag är den andra lik, det händer mycket och det händer fort i Borlänge kommun! Det, i kombination med bra utvecklingsmöjligheter, att jag känner att jag gör skillnad samt många mötesforum och samarbeten med trevliga chefskollegor gör att Borlänge kommun är en spännande och rolig organisation att vara chef i.”

Kristina Andrén, verksamhetschef kost- och lokalservice

Kristina har verksamhetsansvar för kommunens kost- och lokalvårdsverksamhet.

Kristina Andrén

”Varje dag har jag möjlighet att gå till ett meningsfullt arbete för att dela min vardag med kompententa och omtänksamma medarbetare. Det är arbetsglädje för mig. Jag har haft en fantastisk möjlighet att utvecklas internt i kommunen, en resa som varit och fortfarande är lärorik varje dag. I mitt uppdrag som verksamhetschef för en serviceverksamhet ställs det krav på att vara flexibel och förändringsbenägen. Varje dag är unik vilket är något som passar mig. Att till det ha stor möjlighet att påverka verksamhetens mål och vägen dit tillsammans med våra medarbetare, gör att mitt arbete känns både betydelsefullt och roligt. Jag är stolt att representera en verksamhet som verkligen gör skillnad i Borlängebons vardag”