Borlänge kommuns logotyp

Ser du möjligheterna?

Då söker vi dig till vår styrelse, som är en mix av olika erfarenheter och kunskaper och som har en gemensam vilja och passion för att utveckla Borlänge!

Som styrelsemedlem behöver du inte fatta beslut om Kupolens utseende, men du förväntas vara med och peka ut riktningen för området. I en helt ny konstellation kommer du tillsammans med kommun, fastighetsägare och näringsliv att samarbeta för att stärka attraktiviteten i området och stråken runt centrum, Kupolen och Norra Backa.

I Borlänge finns en tämligen unik närhet mellan centrum, resecentrum, handelsplats och köpcentrum. Det är hög tid för att lägga fokus på att knyta området samman och stärka dess attraktivitet. En ny organisation kommer att startas upp och affärs- och handlingsplan finns redan framtaget genom den 18 månader långa platsutvecklingsprocessen BID (Business Improvement District).

Vi söker nu styrelsemedlemmar som brinner för Borlänge och vill bidra i ett strategiskt team med kunskap, kreativitet och erfarenheter. För uppdraget kommer personer med olika profil att medverka och vi lägger stor vikt vid engagemang.

Är du personen vi letar efter eller känner du någon som skulle passa i vår styrelse?
Maila oss på e-post adressen nedan så hör vi av oss.