Dela sidan på sociala medier

Anmälningsformulär till medborgardialog om klimatet

Vad kan vi utveckla och göra för att tillsammans bli mer klimatsmarta i Borlänge, nu och i framtiden? Välkommen att delta i en medborgardialog om klimatet med politiker från Borlänge kommun.

Medborgardialogen är ett sätt att få in förslag och idéer från Borlängebor till arbetet med den nya miljöplanen, det strategiska dokument som beskriver hur Borlänge ska bli mer klimatsmart. Du får en chans att sitta ner med politiker och berätta vad du tycker är viktigt i klimatfrågan och hur dina behov ser ut för att kunna bli mer klimatsmart.

Datum: 26 november (tisdag)
Tid: 18.00 - 20.00
Plats: centralt i Borlänge, meddelas anmälda deltagare närmare aktuellt datum

Om många anmäler sig förbehåller vi oss rätten att göra ett urval för att få en bra blandning av personer som deltar.  

Sista anmälningsdag är söndagen den 17 november.

Genom att skicka in din intresseanmälan godkänner du att Borlänge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, GDPR. Läs mer om hur kommunen behandlar personuppgifter via länken nedan:

Borlänge kommuns hantering av personuppgifter 

Om medborgardialogen

Målet med medborgardialogen är att du som deltagare ska ges möjlighet att framföra dina åsikter, kunskaper och behov så att de kan tas tillvara i samhällsplaneringen, och ge förtroendevalda politiker ett underlag för nästa steg i arbetet med klimatfrågor. Medborgardialogen genomförs i små samtalsgrupper där politiker från miljönämnden lyssnar in vad du som Borlängebo har att säga i frågan.

Borlängebons fokus ska genomsyra all kommunal verksamhet i Borlänge. Medborgardialog är ett viktigt instrument för att öka Borlängebornas möjligheter till delaktighet och inflytande. Ett sätt att stärka demokratin. 

Sidan senast uppdaterad