Borlänge kommun
Anna Carin Johansson
Telefon: 0243-736 93, 072-502 56 84

Press- och informationsmaterial

Här hittar du pressmeddelanden, bilder och övrigt informationsmaterial.

Kontakt:

Service- och kommunikationschef
Anna Carin Johansson
anna-carin.johansson@borlange.se
0243-736 93, 072-502 56 84

Pressmeddelanden

• Kommunanställda erbjuds cyklar och resekort med avdrag

Nu ska anställda i Borlänge kommun börja cykla och åka buss mer. Det är i alla fall förhoppningen genom ett erbjudande om förmånscykel och resekort för kollektivtrafik.

• Provåk Borlänge kommuns första elbil

Följ med när Jan Bohman (S), kommunstyrelsens ordförande, rattar kommunens första tjänsteelbil på tisdag den 3 oktober klockan 10.00.

• Borlängebor kan tycka till om hållbar avfallsplan

Borlänge kommun och övriga dalakommuner arbetar med att fram en gemensam plan för förebyggande och hållbar avfallshantering. Borlängebor får möjlighet att tycka till om planen som ställs ut 16 oktober till 30 november.

• Ex-it 2.0 ger professionellt stöd vid missbruk och kriminalitet

Ex-it har uppgraderats till Ex-it 2.0 för ett bredare och djupare stöd till ungdomar och anhöriga som berörs av drog- och kriminalitetsproblem. Med anledning av den utökade verksamheten håller Ex-it 2.0 öppet hus den 29 september.

• Stabil ekonomi för Borlänge kommun

Borlänge kommuns ekonomiska resultat för 2017 beräknas till plus 41,7 miljoner kronor. Även delårsbokslutet för årets första åtta månader visar ett överskott och det innebär att de finansiella målen uppfylls under 2017.

Sidan senast uppdaterad