Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Ta Till Vara-butik

Ta Till Vara i Borlänge säljer det privatpersoner eller företag inte längre vill ha. Men först renoveras, tvättas, målas och snyggas prylarna till.

Ta Till Vara är en guldgruva för dig som vill shoppa second hand och som tycker om att handla saker som säljs först efter att en varm hand lagts på produkten. Här hittar du i princip allt. Soffor, hyllor, klänningar, byxor, snygga skärp, originella lampor, skickligt sydda inredningsdetaljer och en massa annat.

Ta Till Vara är precis vad det låter som. Privatpersoner och företag skänker sådant som de inte längre använder. Medarbetarna på Ta Till Vara renoverar, tvättar, målar och snyggar till sakerna innan de placeras ut i butiken för försäljning.

Omsättningen på allt som tas tillvara är stor och för att möta upp den positiva efterfrågan finns bland annat cykel-, tv- och dataverkstad, systuga, snickeri och målarstuga.

På Fågelmyra finns dessutom en Ta Till Vara-station där man kan lägga möbler och annat som sedan körs ner till butiken för försäljning.

Varor hämtas gratis inom Borlänge kommun och kunder kan få varorna hemkörda mot en mindre avgift.

Kontakt och öppettider

För hämtning ring butiken: 0243-745 61 och boka en tid.

Butiken har öppet måndag-fredag klockan 09.00-16:00

Adress: Svetsgränd 2, 781 72 Borlänge

Du kan hjälpa

Alla borlängebor kan hjälpa till. Det bästa vi kan göra är att ge av vår tid till möten, till samtal, till att hjälpa till med språkträning.

Sidan senast uppdaterad