Välkommen till ett nytt år med Näringslivskontoret - Borlänge kommun
Näringslivskontoret
0243-74 000
Företagslots
Näringslivskontoret
0243-741 35 Lena Hammar
Dela sidan på sociala medier

Nytt år med Näringslivskontoret

Välkommen till ett nytt år med oss på näringslivskontoret i Borlänge! Vi ser fram emot att dela med oss av tips, inspirera och samarbeta för ett företagarvänligt Borlänge!

På näringslivskontoret arbetar sju näringslivsutvecklare med varierande uppgifter, alltifrån projektledning, kommunikation, administration och koordinering till styrelseuppdrag och eventjobb. Man kan säga att näringslivskontoret är en plattform och skapar mötesplatser för samverkan och kunskapsutbyten.

– Vår uppgift är att arbeta för goda relationer och samarbetsklimat med företagen. Vi strävar att nå efter ett rikt och levande näringsliv för en långsiktig utveckling, säger Angelica Ekholm, chef för näringslivskontoret.

Dialogen med nya och redan etablerade företag är mycket viktig och näringslivskontorets medarbetare genomför cirka 200 företagsbesök årligen. Åtta företagarfrukostar ordnas under året, för att knyta kontakter med företagarna och möjliggöra relationer mellan företagarna. Vid varje tillfälle är det företag som presenterar sin verksamhet samt att vi berättar vad som är på gång inom kommunen.

Företagarfrukostar 2017

Näringslivskontoret, i samarbete med Företagarna Borlänge, bjuder regelbundet in företagare till frukostmöten med möjlighet att nätverka, lyssna till intressanta föreläsare och samtidigt äta en god frukost.

Frukostarna arrangeras i Flying Restaurang & Pub, Galaxen kl. 07.3009.00.

Nästa frukostmöte 17 februari - anmäl dig här!

Kommande frukostmöten:

Fredag 17 mars

Fredag 21 april

Fredag 19 maj

Vill du ha inbjudan till våra frukostar och vårt nyhetsbrev? Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till oss, naringslivskontoret@borlange.se

Ska du starta eget? Ta hjälp av företagslotsen!

Om du funderar på att starta företag, erbjuder näringslivskontoret en lotsfunktion, där näringsutvecklarna underlättar processen med tillstånd, lagar och regler eller att hitta rätt lokaler eller mark vid expansion genom att kalla alla berörda parter till ett och samma möte.