Jobba i Borlänge kommun - Borlänge kommun

Jobba i Borlänge kommun - Borlänge kommun

Är gräset verkligen grönare hos oss?

Det är ju så klart upp till var och en att bedöma, men en sak är säker, vi har ovanligt mycket av vissa saker.

Vår värdegrund

Våren 2011 samlades över 500 medarbetare i olika konstellationer med ett både tydligt och svårt uppdrag; Ta fram en värdegrund för alla oss som jobbar i Borlänge kommun. Nu, flera år senare, genomsyrar värdegrunden allt vårt arbete.

Jobba hos oss

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Borlängebon och där du får tusentals härliga kollegor? Tveka inte, sök jobb hos oss!

Ledarskapsprogram

Vi har höga förväntningar på våra chefer. Det ställer i sin tur krav på oss som arbetsgivare, inte minst när det handlar om att ge våra chefer så goda förutsättningar som möjligt.

Vi finns för Borlängebon

Vi finns för Borlängebon. Det är vår affärsidé. Vi finns för att ge hundratals barn frukost varje morgon och för att skänka våra elever livsviktig kunskap. Vi finns för att servera fika och krama om dem som under många år varit med och byggt upp vårt samhälle. Vi finns för att svara på frågor, bevilja familjer bygglov och skapa förutsättningar för människors utveckling. Vi finns för att hjälpa tonåringen som fastnat i sitt beroende och för att vara ett stöd till de oroliga föräldrarna. Och vi finns för att ge våra nyanlända en ny chans.