Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Feriejobb för ungdomar

Nu kan du som är född år 2001-2003 och skriven i Borlänge kommun söka feriejobb hos kommunen.

Som feriejobbare kan du arbeta med olika uppgifter och sysslor. Du kan antingen få arbeta utomhus med att göra fint i parker- och trädgårdar, eller som musiker på våra gator. Om du tycker om djur kan du få arbeta med kommunens djurhållning eller så kan du som lockas av att arbeta i butik hjälpa till i vår second hand-butik och ta emot varor. Kanske tycker du om barn och ser dig själv arbeta på en skola i framtiden? Då ska du anmäla dig till våra förskolor, där det finns möjlighet att vara med barn: leka och vara en bra förebild. Även Borlänges äldre befolkning behöver hjälp, och för dig som tycker om att prata och vara med äldre personer är det en fin chans att lära dig yrket inom äldrevård.

Ansökningsdatumet för i år har utgått.

Viktiga datum

  • 21 januari – 18 februari anmäler arbetsgivare platser.
  • 22 februari publiceras annons.
  • 17 mars är sista ansökningsdag.
  • 15 april – 19 april är det preliminär antagning. De som inte har fått något erbjudande om feriearbete blir automatiskt reserver. Reservantagningen pågår fram till den 31 maj.
  • Under vecka 20-21 är det avtalsskrivning för alla ungdomar som har fått ett erbjudande om feriearbete. Om avtalet inte skrivs under får ungdomen inte arbeta. 
Sidan senast uppdaterad