Kvarnsvedens skola söker speciallärare - Borlänge kommun
Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Kvarnsvedens skola söker speciallärare

Arbetsplatsbeskrivning

Kvarnsvedens skola är en F-6 skola som har nära till skogen och en stor idrottsplats. Förväntningarna på såväl våra medarbetare som våra elever är höga. Skolan är organiserad i årskursvisa arbetslag med hög grad av självbestämmande och ansvar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Kvarnsvedens och Amsbergs skolor kommer du att i samarbete med skolledningen, skolornas elevhälsateam och speciallärare leda och utveckla det specialpedagogiska arbetet på skolorna.
En stor del av ditt arbete sker direkt med eleverna; enskilt samt i grupp.
I ditt uppdrag kommer du att arbeta med hela processen från kartläggning till uppföljning och analys på individ -, grupp- och organisationsnivå utifrån språk-, skriv-, läs- och matematikutveckling. I uppdraget ingår även att skriva åtgärdsprogram tillsammans med elev, vårdnadshavare och pedagog.
I den här tjänsten kommer du även att ha en rådgivande funktion till pedagogerna samt ett samarbete med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker en speciallärare alternativt specialpedagog, legitimerad lärare med påbyggnad till speciallärare eller specialpedagog, med erfarenhet av arbete i grundskolan.
Vi söker en person med väl utvecklad förmåga att skapa goda och hållbara relationer. Som person ska du ha en god initiativförmåga och ett eget driv, kunna arbeta självständigt och samtidigt samarbete med andra.
Du behöver vara trygg i dig själv och kunna arbeta med elever enskilt och / eller i grupp. Du är en kommunikativ, coachande och positiv ledare som har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och pedagoger.
Du har vana och erfarenhet av att arbeta med hela processen från kartläggning till uppföljning och analys på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Du har tidigare erfarenhet av skolan och att arbeta med elever med särskilda behov.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där flexibilitet, lösningsfokusering och god social kompetens är viktiga förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-15 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A897077

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Maria Pettersson
Rektor
0243-661 80

Fackliga företrädare

Eva Nygård-Enarsson
Lärarförbundet
0243-745 79