Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Bemanning förskola
0243- 661 20
Bemanning skola
0243- 661 20
Dela sidan på sociala medier

Vikariera i våra förskolor och skolor

Välkommen att lämna din intresseanmälan för att arbeta som vikarie i våra förskolor och skolor. Som vikarie ska du med kort varsel kunna ta dig till en förskola eller skola för att arbeta där under en eller flera dagar.

Arbetet som vikarie i Borlänge kommuns förskolor och skolor innebär att du fyller en frånvarande förskollärares eller lärares plats och ansvarar för att göra det så bra som möjligt.

I förskolan arbetar du i barngrupper där barnen är mellan 1 och 5 år. Du träffar många barn och förväntas bidra till en trygg och lärande miljö för dem.

I skolan ska du vara ledaren i klassrummet. Om läraren du vikarierar för har lämnat en planering förväntas du följa den. Om läraren inte har lämnat en planering förväntas du kunna genomföra en givande lektion ändå.

För att få en anställning i förskolan och skolan krävs ett fritt belastningsregister. Du kommer att få ta med ett utdrag ur Polisens belastningsregister till oss om du blir aktuell för vikariat. Vid en intervju ska du också kunna visa upp en giltig id-handling.

Skicka in din intresseanmälan

Vill du arbeta som vikarie hos oss? Välkommen att att skicka din intresseanmälan via länken nedan. Vi kontaktar dig om vi får ett behov som passar med din kompetens. 

Gör din intresseanmälan här

Sidan senast uppdaterad