Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Mark och lokaler

Är du på väg till Borlänge med en ny etablering eller har du vuxit ur dina gamla lokaler?  Vi arbetar för att du som företagare smidigt ska kunna hitta den mark eller den lokal du söker.

Ledig mark

Via länken nedan kan du se lediga lokaler, mark, fastigheter och företag till salu i Falun Borlänge-regionens sex kommuner. Där finns både privata och kommunala fastighetsägare. 

Ledig mark, lokaler och fastigheter i Borlänge

MellanSveriges LogistikNav i samarbete med Gävle kommun har utvecklat en applikation som visar upp detaljplanerad och byggklar mark, lämpliga för logistik- och logistikintensiva företag i regionen.

MellanSveriges LogistikNav- Ledig mark

Lediga lokaler i Borlänge

Borlänge kommun har avtal med Objektvision som är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker respektive erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Sverige. Söker ditt företag nya lokaler i Borlänge? Gå in på Objektvision vi länken nedan:

Objektvision

Flytta ditt företag hit

Borlänge är en stad som växer. Näringslivskontoret finns för dig som vill etablera en verksamhet i Borlänge.

Lediga tomter för småhus

Borlänge kommun har ett antal obebyggda småhustomter som finns ute till försäljning. Dessa tomter förmedlas via kommunens tomtkö – du som är intresserad av att köpa en tomt av kommunen måste först ställa dig i tomtkön och sedan finns möjligheten att reservera en tomt.

Sidan senast uppdaterad