Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Nu avslutar vi Trevligt lov med stor fest!

Under sommarlovet har många av Borlänges barn och unga sportat, lekt och skapat på de många aktiviteter som anordnats genom Trevligt lov! Nu avslutas sommarlovet genom att Trevligt lov tillsammans med Fryshuset bjuder in alla till avslutningsfest den 20 augusti.

Avslutningsfesten hålls i parken vid Fryshuset klockan 11-17:00. Det blir bland annat tivoli, karuseller, hoppborg och korv. Musikskolan har också öppet hus där du kan prova att spela olika instrument. Och allt är naturligtvis gratis.

- Det kommer att bli en riktig toppendag! Vi vill ge barn och unga men även hela familjen en möjlighet att avsluta sommaren innan hösten och skolan drar igång, säger Sofia Axelsson Lekare, utvecklare för barn och ungdom inom kultur och fritid, Borlänge kommun.

Trevligt lov är Borlänge kommuns satsning på kostnadsfria lovaktiviteter för barn och unga. Aktiviteterna finansieras genom statliga medel.

- Det har varit en fantastisk sommar, vi har haft runt 23 arrangörer som sammanlagt erbjudit 36 olika gratisaktiviteter, flera av dessa har varit löpande under hela lovet.  Arrangörerna har gjort ett fantastiskt jobb. Utan deras engagemang skulle inte Trevligt lov vara det som det är idag. Massor av barn och unga, oavsett egna ekonomiska möjligheter, får genom Trevligt lov ett fett kul, mysigt och spännande sommarlov, avslutar Sofia Axelsson Lekare.