Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Nytt utseende på borlange.se

Den 15 april byter vi plattform för kommunens externa webbplats, borlange.se. Webben får därmed ett något förändrat utseende men det mesta är ändå sig likt.

Bytet av plattform och publiceringsverktyg har gjorts för att underlätta och effektivisera arbetet med webben. För dig som besöker webbplatsen är det viktigaste givetvis att du hittar den information du söker. Även om sidorna i sig kan se lite annorlunda ut på nya borlange.se, är strukturen i stort sett oförändrad. Med andra ord hittar du de sidor du söker på samma ställe som förut. Som vanligt kan du använda sökfunktionen på startsidan om du inte vill leta dig fram i menyerna.

Kontaktuppgifter, länkar och förbättringar

En förändring jämfört med tidigare berör kontakter. Tidigare låg kontaktuppgifter dolda under en kontaktflik uppe till höger på varje sida. Nu har kontakterna i stället flyttats in på själva sidan – antingen inlagda på lämpligt ställe i texten eller längst ned på sidan. Kontaktuppgifter till kommunens servicecenter finns på startsidan samt i sidfot.

En annan förändring är placeringen av länkar av olika slag, till exempel till andra webbsidor, blanketter eller dokument. Dessa låg tidigare samlade längst ned på respektive sida. Som regel är länkarna nu placerade där de hör hemma direkt i innehållet på sidan – allt för att du som besökare snabbt ska hitta det du söker.

Utvecklingen av nya borlange.se fortsätter i bakgrunden och förbättringar kommer att göras efter hand. Om du saknar någon information på webbplatsen kan du alltid skicka in dina synpunkter via feedback-fliken längst ned på sidan det gäller. Du är också välkommen att maila frågor och förbättringsförslag till kommunikation@borlange.se.