Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Angelica Ekholm blir ny VD på Dalarna Science Park

Angelica Ekholm, som varit näringslivschef i Borlänge kommun sedan juni 2016, tillträder som ny VD för Dalarna Science Park i augusti.

- Det har varit roligt att få vara med på Borlänge kommuns utvecklingsresa. Vi har bland annat skapat nya former för lokala företagare att samverka och tagit fram en stark utvecklingsplan för centrala Borlänge. Jag är också stolt över den respons vi fått kring #TrevligtFolk och ”Hellre ful och trevlig än snygg och tråkig” och hur vi jobbat med attraktiviteten för vår stad. Nu får jag fortsätta driva näringslivsutveckling från ett annat perspektiv och bygga vidare på de starka insatser som redan gjorts på Dalarna Science Park, säger Angelica Ekholm.

Angelica Ekholm efterträder Sture Ericsson, som nu går i pension. I uppdraget ligger att se till att Dalarna Science Park fortsätter utvecklas som en levande och självklar innovationsmiljö för hela regionen, samt stärka erbjudandet och öka kännedomen om Dalarna Science Park.

- Angelica har gjort stora insatser för Borlänges utveckling och jag ser fram emot att vi får fortsätta jobba ihop i en ny konstellation framöver, utifrån hennes nya uppdrag. Stort tack till Angelica och grattis till Dalarna Science Park! säger Åsa Granat, kommundirektör.