Borlänge kommuns logotyp

Publicerad:

Anna Andersson ny sektorchef för verksamhetsstöd

Anna Andersson, idag chef för sociala sektorn i Borlänge kommun, blir ny sektorchef för verksamhetsstöd.

Anna Andersson har mångårig erfarenhet från högre chefstjänster inom vård och omsorg, senast som sektorchef för sociala sektorn i Borlänge kommun, och byter nu alltså verksamhetsområde.

- Jag är mycket glad över att Anna nu kliver in i en ny utmaning i Borlänge kommun. Anna har lång ledarerfarenhet och kommer att kunna bidra med nya perspektiv i ledningen för verksamhetsstöd, säger Åsa Granat, kommundirektör.

Verksamhetsstöd omfattar tio olika verksamheter: ekonomi, HR, IT, kommunfastigheter, kost- och lokalservice, internationella frågor, nämndservice, service och kommunikation, utvecklingskontor samt trygghet och hållbarhet.

- Under den tid jag har varit tillförordnad sektorchef för verksamhetsstöd har jag fått en fördjupad inblick i den kompetens och de möjligheter men också utmaningar som följer med uppdraget. Genom en god dialog i kommunen, koncernen och med andra samarbetsparter, ser jag möjlighet att utveckla nya och långsiktiga arbetssätt som stödjer verksamheterna, säger Anna Andersson.

Anna Andersson är idag tillförordnad sektorchef för verksamhetsstöd, och tillträder fullt ut när ny sektorchef för sociala sektorn har rekryterats och tillträtt.