Borlänge kommuns logotyp

Publicerad: 13 januari 2020

Dags att söka marknadsföringsavtal och evenemangsstöd för 2020

Föreningar, organisationer och andra aktörer som vill ansöka om marknadsföringsavtal eller evenemangsstöd från Borlänge kommun ska göra det via en e-tjänst för respektive bidrag. Ansökan om marknadsföringsavtal ska göras före den 2 februari.

Mer information om kriterier, riktlinjer och ansökningsförfarande finns på borlange.se. Via länkarna nedan hittar du snabbt till de olika sidorna.

Marknadsföringsavtal

Föreningar eller aktörer som är av stort intresse för Borlängeborna och/eller har stor synlighet, bedöms få mycket uppmärksamhet i medier och i övrigt uppfyller de krav som ställs, kan ansöka om att få sluta marknadsföringsavtal med Borlänge kommun. Ansökningar behandlas en gång per år. För avtal år 2020 ska ansökan vara inne senast den 2 februari. 

Läs mer om marknadsföringsavtal och hitta länk till ansökan här

Stora evenemangsstödet

Syftet med stora evenemangsstödet är att främja nya och befintliga evenemang i Borlänge. Evenemangsrådet tar upp och behandlar inkomna ansökningar två gånger per år, i maj respektive november.

Läs mer om Stora evenemangsstödet och hitta länk till ansökan här

Lilla evenemangsstödet

Lilla evenemangsstödet kan sökas av föreningar och organisationer och syftar till att främja satsningar på nya eller befintliga evenemang under ett uppbyggnads- eller utvecklingsskede. Maxbelopp som kan beviljas är 15.000 kronor. Ansökan kan göras under hela året men behöver lämnas in minst en månad före evenemangets början.

Läs mer om Lilla evenemangsstödet och hitta länk till ansökan här

På borlange.se finns också information om andra stöd föreningar kan söka från kommunen, till exempel föreningsbidrag.