TrevligtFolk - Borlänge kommun
Dela sidan på sociala medier

Vem vill du lyfta? Tagga #TrevligtFolk!

Trevligt Folk skapades 2010 utifrån en önskan om att förändra bilden av Borlänge och samtidigt ta ett steg mot visionen ”Sveriges trevligaste stad”, som finns i kommunens strategiska plan.

Sedan dess har Trevligt Folk hängt med och gjorts synlig bland annat genom en egen symbol. Mycket tack vare Filip Hammars och Fredrik Wikingssons film ”Filip och Fredrik presenterar Trevligt Folk” (2015) gavs även människor utanför vår stad möjlighet att förknippa begreppet Trevligt Folk med Borlänge.

Nu vill Borlänge kommun ta nästa steg, framför allt genom att involvera fler och sprida mer. Till att börja med försvinner den gamla symbolen för Trevligt Folk, istället kommer vi att använda den hashtag som redan funnits några år. Trevligt Folk blir alltså #TrevligtFolk – en möjlighet för Borlängebor, företag och föreningar att sprida goda berättelser från Borlänge; berättelser om människor och om initiativ som tillsammans bidrar till att göra Borlänge lite bättre och lite varmare.

Förutom förhoppningen att #TrevligtFolk blir ett vanligt inslag på Instagram och Facebook finns förstås en särskild plats på webben också – trevligtfolk.se

Du kan också hjälpa till att sprida Trevligt Folk! Vem eller vilka av alla fantastiska människor i vår stad skulle just du vilja lyfta? Använd hashtaggen #TrevligtFolk på Instagram eller Facebook. 

www.trevligtfolk.se kan du läsa mer.