Borlänge kommuns logotyp

Nyhetsbrev OBO

Hej på er!

Även om vi har en liten bit kvar av hösten, så är det dags att börja tänka på jul och nyår. Som timvikarie finns stora möjligheter att arbeta extra och få storhelgs-OB under jul- och nyårsperioden när ordinarie personal önskar semester. Julperioden kommer sträcka sig från 22 december till 6 januari (22/12-6/1) och vi på bemanningen kommer boka på semesterbehoven nu under november månad. Därför bör ni vikarier redan nu lägga er tillgängliga/gröna för de dagar ni kan arbeta mellan 22 december och 6 januari.

Utöver detta vill vi påminna om att det finns ett nytt fält i Swedetime där du ska skriva in anhöriginformation. Du hittar det under fliken för kontaktuppgifter när du loggat in. Där fyller du själv i information om vem som ska kontaktas om det skulle hända dig något medan du är på jobbet. Det är enbart vi på bemanningen som kan se de uppgifter du anger där.

Kom ihåg att vi finns anträffbara på två telefonnummer på vardagar mellan 06.30-15.00. Många ringer på 0243-660 89 men vi har även telefonnumret 0243-739 88 som är bemannad vardagar. Om ni vill meddela oss något under obemannade tider finns vår mail: htjbemanning@borlange.se