Borlänge kommuns logotyp

Nyhetsbrev SÄBO

Hej!

Nu närmar vi oss ett slut på detta år och vi vill i årets sista nyhetsbrev ta upp några viktiga punkter.

Som timvikarie har du fördelen att du själv styr vilka dagar och tider du kan vara tillgänglig för jobb. Du har ansvar över att den tillgänglighet som ligger i din kalender stämmer. Du ska lägga dig röd när du vet att du inte kan jobba och grön de dagar/tider som du kan jobba. Enbart några enstaka dagar varje månad får vara blanka. Ligger du tillgänglig för jobb så ska du vara kontaktbar och kunna ta dig iväg till jobbet så snart som möjligt. Om det är något som du tycker är otydligt med hur du ska lägga kalender så läs igenom manualen vi skickat till dig när du fick inloggningsuppgifter av oss. Har du fortfarande funderingar efter det så är du såklart välkommen att ringa till oss så vi kan hjälpa dig. Vi finns här för dig och vill att det ska fungera bra med din kalender.

Vi har på senaste tiden fått många samtal från vikarier som vill avboka redan bokade pass och vi vill nu poängtera allvaret i din anställning som timvikarie. Så fort du får en bokning från oss så har du en anställning som är bindande. Det betyder att du alltså INTE kan ringa och avboka ett pass hur som helst. Vi finns här för brukarna och verksamheten och att du då, kanske även med kort varsel, vill avsäga dig ett pass gör att det får konsekvenser för både brukare och personal i verksamheten. Det kan även få konsekvenser för din anställning samt skada förtroendet som din arbetsgivare har för dig.

Det har tillkommit ett tredje telefonnummer till oss på bemanningen så nu kan du även nå oss på 0243-64774. Den telefonen är öppen måndag-fredag 06.30-15.00. Som vanligt når du oss även på 0243-66025, även den öppen måndag-fredag 06.30-15.00, och 0243-66027 som är öppen måndag till fredag 06.30-15.00 samt lördag-söndag 06.30-13.45.

Sist men inte minst vill vi framföra ett stort tack för dina insatser under detta år. Kom ihåg att du är otroligt viktig för att verksamheten ska fungera. Vi ser fram emot ett fint samarbete även nästa år.

Vi på bemanningen önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!