Borlänge kommuns logotyp

Nyhetsbrev SÄBO

Hej!

Nytt år och en ny sommar framför oss. Även om det känns lite avlägset är det redan nu dags att fundera på sommaren. Vill du jobba hos oss även i sommar? Du som redan jobbar som timvikarie hos oss behöver INTE skicka in en ny ansökan, utan önskar du jobba under sommaren tar du kontakt med den chef som ansvarar över den arbetsplats du är intresserad av att jobba vid.

Planera din tillgänglighet

Som vikarie hos oss har du fördelen att själv välja när du vill och kan arbeta genom att lägga kalender i Swedetime. Lägg dig röd när du inte kan jobba och grön när du kan jobba. Endast enstaka dagar får vara vita/blanka. Planera din tillgänglighet ordentligt så att du verkligen kan jobba när du är tillgänglig. Ligger du tillgänglig för jobb så ska du vara kontaktbar och kunna ta dig iväg till jobbet så snart som möjligt. Vi behöver kunna lita på att din kalender stämmer och därmed kunna nå dig även tidigt på morgonen om det finns behov. Så fort du får en bokning från oss så har du en anställning som är bindande. Det betyder att du alltså inte kan ringa och avboka ett pass hur som helst. Sköter du inte din kalender ordentligt så kan det påverka din intermittenta anställning.

Delegering

Vi vill påminna om att det är otroligt viktigt att du har koll på när din delegering går ut. Delegeringen måste förnyas varje år och det är ditt eget ansvar att förnya delegeringen i tid. Sommaren är en känslig tid och det är viktigt att din delegering är giltig då så se till att uppdatera den i god tid inför sommaren. Om du inte vet när din delegering går ut så kan du höra av dig till oss på bemanningen antingen via telefon eller mail.

Hälsningar Bemanningen SÄBO

Kontaktuppgifter SÄBO

E-post:
sabo@borlange.se

Telefon:
0243-64774 - Öppen alla vardagar 6.30.15.00
0243-66025 - Öppen alla vardagar 6.30-15.00
0243-66027 - Öppen alla vardagar 6.30-15.00 + helger/röda dagar 6.30-13.45