Borlänge kommuns logotyp

Nyhetsbrev SÄBO

Hejsan!

Nu är sommaren äntligen här och snart drar semesterperioden igång. Det är många som ska ha schema i sommar och om du är en av dem så kommer vi stänga ner din kalender under den perioden.

Som timvikarie har du ansvar över att ha koll på dina bokade pass och att du kommer i tid när du är bokad. Vi vill därför påminna dig om att du måste hålla koll i din kalender under fliken ”Pass” för att inte missa något arbetspass. Det händer att boknings-sms:en inte kommer fram, så därför kan du inte enbart förlita dig på dessa. Du behöver ta för vana att gå in i din kalender varje kväll och se över om du har någon bokning för morgondagen.

För att du med säkerhet ska få betalt för rätt tid som du gör på ditt arbetspass är det viktigt både för dig och arbetsplatsen att du fyller i tidrapport i samband med ditt arbetspass.

Just nu pågår vaccinering mot covid-19 för fullt. Genom att vaccinera dig skyddar du dig själv, du hjälper också till att skydda de som kan bli allvarligt sjuka och de som inte kan vaccinera sig. I filmen som finns via länken nedan får du veta mer om varför det är bra att vaccinera dig.

https://www.1177.se/Dalarna/sjukdomar--besvar/lungor-och-luftvagar/inflammation-och-infektion-ilungor-och-luftror/om-covid-19--coronavirus/om-vaccin-mot-covid-19/vaccination-mot-covid-19/länk till annan webbplats

Nu hoppas vi att du får en bra sommar och att vårt fina samarbete fortsätter även till hösten. Tack för att Du finns!

Hälsningar

Bemanningen SÄBO