Borlänge kommuns logotyp
Hjärta målat på flerfärgad vägg av träpanel. Kan symbolisera mångfald.

Gemensamma krafter - öppen förskola och mötesplats

Välkommen till Gemensamma krafter! Ta gärna med ditt barn och kom till oss för att träffa andra människor, föräldrar och för att låta ditt barn möta och leka med andra barn.

Vi leker och sjunger tillsammans med barnen. Dessutom erbjuder vi bland annat Babyklubben "Tittut" för barn 0-1 år, Miniklubben "Knacka på" för barn mellan 1 och 2 år samt spädbarnsmassage. Vi erbjuder också träning på Friskis&Svettis för kvinnor/mammor och deras små barn. Hos oss får du också möjlighet att träffa och prata med bland annat pedagoger, barnmorska, familjebehandlare, studie- och yrkesvägledare och socialsekreterare.

Gemensamma krafter är en öppen verksamhet och lättillgänglig mötesplats för Borlängebon, där människor från olika kulturer träffas under ett och samma tak. Här har du möjlighet att knyta nya sociala kontakter. Ta en fika och samtala med andra Borlängebor om allt ifrån föräldraskap och familj till framtiden och livet i stort.

Öppettider

På grund av rådande omständigheter kring corona så är vår ordinarie verksamhet inställd och vi har för närvarande enbart uteverksamhet.

De aktiviteter vi kan erbjuda just nu är:

”Lekparkshäng”: tisdagar och torsdagar klockan 10.00-12.00 för föräldrar och barn, i olika lekparker runt om i Borlänge kommun.

”Prata i parken”: Börje Anderssons park, onsdagar klockan 09.30-12.00 för er som har funderingar kring föräldraskap, oro kring corona, framtiden eller bara vill träffas och prata om stort och smått.

I vår öppna Facebookgrupp finns aktuell information om våra aktiviteter. Gå gärna med i gruppen så blir du kontinuerligt uppdaterad. Det går även bra att kontakta oss på telefon för frågor och aktuell information, 0243-22 20 60.

Gemensamma krafter - öppen Facebookgrupplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjärtligt välkommen till oss!

Annica, Marianne och Catharina

Kontakta oss

Telefon: 0243-22 20 60

Adress: Kunskapsgatan 3