Borlänge kommuns logotyp
Hjärta målat på flerfärgad vägg av träpanel. Kan symbolisera mångfald.

Gemensamma krafter

Välkommen till Gemensamma krafter! Ta gärna med ditt barn och kom till oss för att träffa andra människor, föräldrar och för att låta ditt barn möta och leka med andra barn.

Vi leker och sjunger tillsammans med barnen. Dessutom erbjuder vi bland annat Babyklubben "Tittut" för barn 0-1 år, Miniklubben "Knacka på" för barn mellan 1 och 2 år samt spädbarnsmassage. Vi erbjuder också träning på Friskis&Svettis för kvinnor/mammor och deras små barn. Hos oss får du också möjlighet att träffa och prata med bland annat pedagoger, barnmorska, familjebehandlare, studie- och yrkesvägledare och socialsekreterare.

Gemensamma krafter är en öppen verksamhet och lättillgänglig mötesplats för Borlängebon, där människor från olika kulturer träffas under ett och samma tak. Här har du möjlighet att knyta nya sociala kontakter. Ta en fika och samtala med andra Borlängebor om allt ifrån föräldraskap och familj till framtiden och livet i stort.

Öppettider

Under sommaren är Gemensamma krafter semesterstängt vecka 28-32. På grund av coronapandemin har vi för tillfället alternativa aktiviteter. Vi hoppas komma igång med den ordinarie verksamheten igen till hösten, med anpassning utifrån den situation som råder då.

På vår Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns aktuell information om våra aktiviteter.

Hjärtligt välkommen till oss!

Kontakta oss

Catharina, Marianne, Annika och Monika

Tel. 0243-22 20 60

Adress: Kunskapsgatan 3

Senast uppdaterad: 26 juni 2020

0243 - 740 00

Telefontid: 8.00-16.30 måndag-fredag

Besök: Stadshuset, Röda vägen 50

8.00-16.00 måndag-fredag

E-post: kommun@borlange.se

Post

Borlänge kommun

781 81 Borlänge

Org.nr: 212000-2239

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här